15 éve működik együtt a WSZL és a Mars

Újabb évfordulót ünnepel a Waberer’s csoport leányvállalata a WSZL, ezúttal a Mars-sal. Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatója idén 15. éve partnere az édesség, élelmiszer és kisállateledel kategóriában tevékenykedő, több mint 100 éve családi tulajdonban lévő cégnek. Az együttműködés folytatódik, ennek keretében számos fejlesztést is kilátásba helyeztek a partnerek, többek közt a hatékonyság növelése és a fenntarthatóság jegyében.

A WSZL 2008 óta végez komplex logisztikai szolgáltatásokat a Mars számára – a közös munka Biatorbágyon indult, a cég Petcare, Choco, Food készleteinek kezelésével.

A be- és kitároláson, komissiózáson, a hozzáadott érték típusú tevékenységeken – mint a magyar nyelvű címkézés vagy vegyes kartonok, displayek összeállítása – illetve a szállításon kívül még számos egyéb szolgáltatással támogatja partnere működését a WSZL.

A 2008-as indulás óta dinamikusan növekedett a WSZL által kiszállított és tárolt mennyiségek volumene. A logisztikai szolgáltató kezdetektől helytáll a Mars szigorú minőségi szabványainak betartásában és a termékek precíz nyomon követésében – a sikeres auditok, és a teljesítménymutatók magas értékei is erről árulkodnak.

A még hatékonyabb fuvarozás érdekében új intézkedések várhatóak az együttműködésben,  emellett a raktározás kapcsán is kilátásba helyeztek további közös fejlesztéseket.

A WSZL és a Mars sikeres együttműködésének egyik kulcsa a hasonló szemléletmód – a magas minőség biztosítása mellett mindkét cég számára elsődleges szempont a fenntarthatóság, melynek kapcsán a CO2 kibocsátás csökkentését, valamint az energiahatékonyság fokozását is közös, jövőbeni célul tűzték ki a partnerek.