A vállalat március eleje óta nyújt logisztikai támogatást a védőfelszerelések raktározásában és azok kiszállításában, valamint áprilisban már a MOL Hygie felületfertőtlenítőinek egészségügyi intézményekbe való kiszállításáért is a WSZL felel az Állami Egészségügyi Ellátó Központ megbízása szerint.

Az egészségügyben dolgozók munkája jelen helyzetben még nélkülözhetetlenebb, és minden eddiginél embert próbálóbb. Ezért büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt nap mint nap, mint a Pécsi Sörfőzde, a Reckitt Benckiser vagy akár az Intersnack Magyarország Kft., a Chio chipsek forgalmazója, akik felajánlásaikkal a kórházi dolgozók napi munkáit igyekeztek támogatni. Felelős vállalatként nem volt kérdés számunkra, hogy segítséget nyújtunk partnereink adományainak kiszállításában.

A WSZL partnereinek felajánlásai révén, 20.000 doboz alkoholmentes üdítőital, 9 raklap mosó- és tisztítószer és 6 raklap ropogtatni valót juttatott el a következő kórházaknak:
Országos Onkológiai Intézet
Korányi Pulmonológiai Intézet
Semmelweis Egyetem
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

Ezek a felajánlások talán kicsit könnyebbé tudják tenni a mindennapjait az egészségügyben dolgozóknak.

*A Pécsi Sörfőzde 20 000 doboz alkoholmentes sörrel segít az egészségügyi dolgozóknak!

Sokan megtehetik, hogy önkéntes karanténba vonulnak, de az egészségügyi dolgozóknak nincs meg ez a választásuk. Magyarország legrégebbi sörfőzdéje 20 000 doboz alkoholmentes sört küld a magyar kórházakba, amivel szerené megköszönni az egészségügyi dolgozóknak a koronavírus elleni küzdelmüket!

Sokak számára ismert, hogy a sör nyugtató, stresszoldó hatású, és hogy könnyen emészthető szénhidrátjai, fehérjéi révén méltán megérdemli a “folyékony kenyér” elnevezést. A kórházi dolgozóknak küldött 10 000 liter Pécsi Szalon Alkoholmentes Sör és a Pécsi Radler termékek kiváló szomjoltók lehetnek egy fárasztó nap után.

“Az Intersnack Magyarország Kft. is örömmel vesz részt az adományozásban. Örülünk, hogy egy kis figyelmességgel kedveskedhetünk a Honvéd Kórház dolgozóinak ebben a nehéz, küzdelmes időszakban.”