Amennyiben a jelenlegi állásajánlatok között most nem találsz megfelelőt, akkor érdemes regisztrálnod, mert így bekerülsz adatbázisunkba és később akár mi keressük meg téged egy álláslehetőséggel, illetve a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőségről automatikusan tájékoztatunk.

Jelentkezés

Fiatalok a WSZL-nél

  • Azért választottam a logisztikát, mert édesanyámnak és a nagymamának is ez volt a szakmája ezért sokat hallottam róla és én is ezt kezdtem el tanulni. Nagyon sokat hallottam a cégről és volt már nálatok több ismerősöm is gyakorlatozni, ezért is választottam a WSZL-t gyakorlati helynek. Nagyon jól éreztem magam mindenki nagyon segítőkész és türelmes volt velem, nagyon szerettem itt gyakorlatozni és nagyon sokat segítettetek a fejlődésemben

    Pál Olivér
    Pál Olivér
  • Szakmámnak a logisztikát azért választottam, mert mindig is kerestem az összefüggéseket a dolgok között, ezen kívül szeretek tervezni. A kötelező nyári gyakorlatomat már az első pillanattól fogva tudtam, hogy a WSZL-nél szeretném ledolgozni, hiszen Magyarországon ez a legtöbb lehetőséget nyújtó szállítmányozási és logisztikai cég. Az egy hónap alatt amit ott tölthettem, nagyon sokat fejlődött a szakmai tudásom, a logisztikai folyamatokat jobban átlátom. Mindenki segítőkész és kedves volt velem, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm a lehetőséget, bármikor szívesen a segítségetekre állok.

    Jäckl Martina
    Jäckl Martina

#WSZLGYAKORNOK

A WSZL-nél tudjuk, hogy pályakezdőként milyen nehéz kiismerni magad a lehetőségek útvesztőin, ezért igyekszünk a legrészletessebben megmutatni neked, hogy a Logisztika világa a legizgalmasabb terület.

Nálunk lehetőséged lesz kipróbálni magad gyakornokként vagy pályakezdőként, akár szakképzésben vagy felnőttképzésben tanulsz illetve Főiskolán, Egyetemen.

Itt garantáltan befogadó és támogató csapat vár majd rád, hogy szakmailag kihozhasd magadból a legtöbbet és részese legyél annak, hogy a fontos dolgok nap mint nap célba érjenek.

Ezért is jó, ha nálunk dolgozol

KIHÍVÁS

Kihívásokkal teli feladatokon dolgozhatsz. Bármelyik területükön helyezkedsz el felelősségteljes szerepet tölthetsz majd be és munkáddal jelentős értéket teremthetsz, hiszen NEKED köszönhetően is eljutnak a boltok polcaira a termékek, vagy készül el a következő autómotor.

TANULÁS/FEJLŐDÉS

Személyre szabottan támogatjuk szakmai és személyes fejlődésed. A WSZL-nél olyan szakemberekkel dolgozhatsz együtt, akik a logisztikaszakma legjobb képviselői.