Amennyiben a jelenlegi állásajánlatok között most nem találsz megfelelőt, akkor érdemes regisztrálnod, mert így bekerülsz adatbázisunkba és később akár mi keressük meg téged egy álláslehetőséggel, illetve a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőségről automatikusan tájékoztatunk.

Jelentkezés

Hogyan válhatsz a WSZL
csapatának értékes
tagjává?

Kiket keresünk?

Nyitottak vagyunk és örömmel fogadjuk a hozzánk jelentkezőket, számunkra a megtiszteltetés, ha minket választ valaki.

Az újonnan csatlakozó kollégák kiválasztása többlépcsős folyamat, legyen szó irodai, raktári vagy gépjárművezető pozícióról.

Minden esetben az elhivatottság, tapasztalat, tudás, készségek és attitűdök felmérésére fókuszálunk, az egyenlő bánásmód alapelveit messzemenőkig szem előtt tartva.

A kiválasztási
folyamat lépései

A kiválasztás folyamata általában 1, maximum 2 hetet vesz igénybe, bizonyos pozíciók esetében ettől lehet eltérés, hiszen a munkakörrel szemben támasztott követelmények, illetve a jelentkezők száma különbséget mutathat az egyes állásajánlatok esetében.

ONLINE FELÜLETEN BEÉRKEZETT PÁLYÁZATOK ESETÉBEN:

 1. Jelentkezéseket online felületeink egyikén fogadjuk önéletrajz vagy bemutatkozó levél kíséretében.
 2. A jelentkezést követően automatikus válaszlevelet küldünk minden jelentkezőnek.
 3. A pályázatokat az álláshirdetésben felsorolt elvárások alapján kollégáink előszűrik.
 4. Az elvárásoknak leginkább megfelelő pályázókkal az önéletrajzukban megadott elérhetőségek valamelyikén (elsősorban telefonon) felvesszük a kapcsolatot.
 5. Azon pályázók, akik nem feleltek meg az elvárásoknak is értesítést kapnak emailen, továbbá igyekszünk lehetőséget biztosítani számukra más területen vagy pozícióban való lehetőséggel.

A kiírt munkakörre beérkezett minden pályázatra e-mailes visszajelzést adunk!
A beérkezett önéletrajzokat az adatvédelmi szabályzatunkban rögzítettek szerint tároljuk.

Kiválasztási módszereink

Telefonos interjú

Alapinformációk feltérképezése (motiváció, váltás oka, szakmai tapasztalat, preferált lokáció, belépési időpont, bérigény, nyelvtudás mértéke)

Személyes interjú

Megpályázott pozícióra való alkalmasság felmérése. Maximum két fordulós, pozíciótól függően. Visszajelzést 2 hét után kap a jelölt, pozitív valamint negatív elbírálás esetén is.

Interjúra jössz?

Mivel irodáink 99%-ban logisztikai központokban helyezkednek el és nem a belvárosokban, ezért fontos, hogy a személyes interjú előtt tájékozódjatok arról, hogy hogyan tudtok eljutni hozzánk.

Kollégáink a bejutásról és minden egyéb hasznos információról tájékoztatni fognak a személyes interjú előtt. Keressetek minket bátran, ha kérdés merülne fel!

A beszélgetés során a fő célunk, hogy jobban megismerjünk és egy teljesebb képet kapjunk Rólad, a tapasztalataidról és megbizonyosodjunk arról,  hogy mennyire felelsz meg a pozíció által támasztott elvárásoknak.

Reméljük jó első benyomást keltünk majd benned és a csapatunk tagjaként üdvözölhetünk!

Mi történik az interjún?
 • Bemutatkozunk egymásnak, mi elmeséljük, hogy mire számíthatsz a kiválasztási folyamat során majd megkérünk, hogy részletesen mutatkozz be te is nekünk.
 • Minden olyan információra kíváncsiak vagyunk, amit az Önéletrajzodban vagy a motivációs leveledben nem tudtál kifejteni, például az okokra, hogy miért döntöttél úgy, hogy munkahelyet váltasz.
 • Megkérünk majd arra is, hogy meséld el nekünk, miért szeretnél a WSZL-nél dolgozni.
 • Ha a pozíció jellege megkívánja, akkor idegennyelvre fogunk váltani, vagy próbafeladatokat adunk neked.
 • Az interjú során lehetőséged lesz feltenni minden olyan kérdést, amire kíváncsi vagy. Például a cégünkről, a pozícióról, a jövendőbeli kollégáidról és feletteseidről.
 • Végezetül pedig tájékoztatni fogunk arról, hogy milyen válaszra számíthatsz, hogy hogyan teljesítettél az interjún.
Hogyan tudsz készülni?
 • Pontosan nézz utána annak, hogy milyen pozíciónkra jelentkeztél és próbáld meg összegyűjteni előre a felmerülő kérdéseid
 • Érdemes összefoglalnod, hogy mit szeretnél magadról megosztani nekünk
 • Kifejezetten értékeljük ha valaki felkészülten érkezik hozzánk

Ajánlat

A kiválasztási folyamat befejezéseként a kiválasztott sikeres pályázóval felvesszük a kapcsolatot telefonon, egyeztetve a részleteket és emailben elküldjük az ajánlatot.

Az ajánlat elfogadását követően a leendő munkavállaló tájékoztatást kap a belépéssel kapcsolatos adminisztratív, illetve egyéb teendőkkel kapcsolatban. 

Fontos, hogy mielőtt ellátogattok a központi irodánkba, előtte mindenképpen tájékozódjatok a lehetőségekről akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkeztek. Kollégáink részletes útmutatása és a térkép segítségével nem lehet probléma.

Ha további kérdés vagy bővebb információt szeretnétek kapni, forduljatok bizalommal HR csapatunkhoz az alábbi email címen: