Ajánlatkérés
Alvállalkozók

Kérjen egyedi ajánlatot az ajánlati formunk segítségével!

Ajánlatkérés

Ha alvállalkozóként szeretne nálunk dolgozni, ezen az űrlapon keresztül jelentkezhet!

Jelentkezés

Automotive

Szerződéses logisztika

Árumozgatás: betárolás, komissió, kitárolás

Raktárlogisztikai rendszereink nagy rugalmassággal, optimális tárolókapacitással rendelkeznek, hogy megbízóink egyedi igényét maximálisan le tudjuk kezelni.

Csomagolóanyag készletezés

Partnereinknek csomagolóanyag készletezési és készlet kezelési szolgáltatást nyújtunk.

Inhouse logisztika

Partnereinkkel szorosan együttműködve gondoskodunk minden szükséges házon belüli logisztikai igény megvalósításáról. A helyszínen végrehajtott, a teljes ellátási láncra kiható szolgáltatásainkat 100%-ban partnereink igényeihez szabjuk. Házon belüli projektjeinket együttműködve alakítjuk ki, majd a meglévő ellátási láncba integráljuk azokat.

Online készletnyilvántartás

Online készletnyilvántartási rendszerünk segítségével partnereink pontos és naprakész nyilvántartási információkkal rendelkeznek a megtörtént és a várható készletmozgásokról. Elemzések, BI riportok, forgási sebesség figyelése, készletek minimális szinten való tartása.

RFID

Raktárainkban lehetőség van a Rádiófrekvenciás termékazonosításra. A rendszer gazdaságosságát biztosítja, hogy az RFID címkék újra felhasználhatóak. A kommunikáció automatikusan történik, akár emberi beavatkozás nélkül, így nem szükséges minden egyes csomagot egyenként leolvasni, a rendszer a leolvasó kapun áthaladó összes termék címkéjét egyszerre olvassa le és viszi fel az adatbázisba.

Tárolás tömbös, polcos és állványos rendszerben

320.000 m2-nyi raktárkapacitásunk felkészült a különböző tárolási igényekre.

Visszáru kezelés

Tervezett és nem tervezett visszáruk mellett kezeljük a sérült termékek begyűjtését is.

Értéknövelő szolgáltatások

Alkatrész logisztika

Speciális dobozokban történő tárolás mellett, fejlett logisztikai és csomagolórendszereink egy következő napi megrendelés szerinti árut a megrendelés beérkezésétől számított mindössze néhány óra leforgása alatt képesek leszállítani.

Címkézés

Partnereink számára egyedi címkézési igények megvalósítását végezzük, legyen szó árura, dobozra, rakományra történő szabványos címke nyomtatásról. Biztosítjuk partnereinket arról, hogy az áru beérkezését követően termékeiket ellátjuk a megfelelő jelzésekkel, termékinformációkkal. Egyedi igények megvalósítására is lehetőség van pl: promó címkézés.

Minőség-ellenőrzés

A maximális minőség biztosításának elengedhetetlen feltétele a szúrópróbaszerű ellenőrzés.

Recycling

A fenntarthatóság kiemelten fontos vállalatunk működése során. Ezért minden operációnkban a munka során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el.

Rework

Elektronika raktárunkban lehetőség van szerviz szolgáltatás igénybe vételére, vagyis a hibás készülékek szervizelésére.

Szállítás

Dedikált flotta
Track & Trace

Track & Trace rendszerünk segítségével Partnereink valós időben követhetik nyomon megbízásaik útját, láthatják a gépjárművezetőink által rögzített eseményeket és megtekinthetik a különböző dokumentumokat vagy akár fotókat, amelyet az áru átadásakor gépjárművezetőink a helyszínen feltöltenek. Ezzel pillanatok alatt értesülnek az esetleges problémákról és a leigazolt szállítólevelek birtokában lesznek már az áru leadást követő percekben.