Ajánlatkérés
Alvállalkozók

Kérjen egyedi ajánlatot az ajánlati formunk segítségével!

Ajánlatkérés

Ha alvállalkozóként szeretne nálunk dolgozni, ezen az űrlapon keresztül jelentkezhet!

Jelentkezés

Automotive

Szerződéses logisztika

Árumozgatás: betárolás, komissió, kitárolás

Raktárlogisztikai rendszereink nagy rugalmassággal, optimális tárolókapacitással rendelkeznek, hogy megbízóik egyedi igényét maximálisan le tudjuk kezelni.

Csomagolóanyag készletezés
Inhouse logisztika

Partnereinkkel szorosan együttműködve gondoskodunk minden szükséges házon belüli logisztikai igény megvalósításáról. A helyszínen végrehajtott, a teljes ellátási láncra kiható szolgáltatásinkat 100%-ban partnereink igényeihez szabjuk. Házon belüli projektjeinket együttműködve alakítjuk ki, majd a meglévő ellátási láncba integráljuk azokat.

Online készletnyilvántartás

Online készletnyilvántartási rendszerünk segítségével partnereink pontos és naprakész nyilvántartási információkkal rendelkeznek a megtörtént és a várható készletmozgásokról. Elemzések, BI riportok, forgási sebesség figyelése, készletek minimális szinten való tartása.

RFID

Raktárainkban lehetőség van a Rádiófrekvenciás termékazonosításra. A rendszer gazdaságosságát biztosítja, hogy az RFID címkék újra felhasználhatóak. A kommunikáció automatikusan történik, akár emberi beavatkozás nélkül, így nem szükséges minden egyes csomagot egyenként leolvasni, a rendszer a leolvasó kapun áthaladó összes termék címkéjét egyszerre olvassa le és viszi fel az adatbázisba.

Tárolás tömbös, polcos és állványos rendszerben

320.000 m2-nyi raktárkapacitásunk felkészült a különböző tárolási igényekre.

Visszáru kezelés

Értéknövelő szolgáltatások

Alkatrész logisztika

Speciális dobozokban történő tárolás.

Címkézés

Partnereink számára egyedi címkézési igények megvalósítását végezzük, legyen szó arúra, dobozra, rakományra történő szabványos címke nyomtatásról. Biztosítjuk partnereinket arról, hogy az áru beérkezését követően termékeiket a ellátjuk a megfelelő jelzésekkel, termékinformációkkal. Egyedi igények megvalósítására is lehetőség van pl: promó címkézés.

Minőség-ellenőrzés

A maximális minőség biztosításának elengedhetetlen feltétele a szúró próbaszerű ellenőrzés.

Recycling

A fenntarthatóság kiemelten fontos vállalatunk működése során. Ezért minden a operációnkban a munka során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el.

Rework

Elektronika raktárunkban lehetőség van szerviz szolgáltatás igénybe vételére, vagyis a hibás készülékek szervizelésére.

Szállítás

Dedikált flotta
Track & trace