Ajánlatkérés
Alvállalkozók

Kérjen egyedi ajánlatot az ajánlati formunk segítségével!

Ajánlatkérés

Ha alvállalkozóként szeretne nálunk dolgozni, ezen az űrlapon keresztül jelentkezhet!

Jelentkezés

FMCG

Szerződéses logisztika

Alapanyag és félkész termék tárolás

Raktárainkban lehetőség van a gyártási folyamatot kiszolgáló termékek tárolására, megfelelve a különböző szintű minőségbiztosítási követelményeknek. Biztosítjuk az anyagok JIT rendszerben történő kiadását illeszkedve a gyártói igényekhez.

Árumozgatás: betárolás, komissió, kitárolás

A teljes raktári folyamat során Rádiófrekvenciás termékazonosítást és nyomon követhetőséget biztosítunk.  A termékek összekészítése során figyelembe vesszük a Vevői igényeket, úgy mint egyedi szendvicsraklap kezelés, lejárati időre vonatkozó szabályok betartása, SARZS-ra irányított megrendelés kezelése, stb. A komissiózási folyamat optimalizált, rendszeresen monitorozott bejárási útvonal szerint történik voice picking rendszerben.

Csomagolóanyag készletezés

Partnereinknek csomagolóanyag készletezési és készlet kezelési szolgáltatást nyújtunk.

Hűtött raktár

A hűtést igénylő élelmiszerek előírásszerű kezelését a különböző hőmérséklet-tartományú raktáregységeink garantálják 10 000 m2-en, ahol a hűtött áruk raktározása, csomagolása, címkézése, komissiózása történik. A fagyasztott termékek ideiglenes tárolása –18 °C alatti, az egyéb, hűtést igénylő áruk tárolása pedig 0–5 °C hőmérsékleten történik. A raktárterek hőmérséklete számítógépes rendszerünkkel folyamatosan ellenőrzött és regisztrált. Az operációs munkafolyamatokat a megrendelők igényeinek megfelelő IT-rendszerek támogatják.

Jövedéki raktár

Jövedéki engedéllyel rendelkező Partnereink számára végzünk széleskörű raktárlogisztikai és hozzáadott érték típusú szolgáltatásokat.

Online készletnyilvántartás

Online készletnyilvántartási rendszerünk segítségével partnereink pontos és naprakész nyilvántartási információkkal rendelkeznek a megtörtént és a várható készletmozgásokról. Elemzések, BI riportok, forgási sebesség figyelése, készletek minimális szinten való tartása.

RFID

Raktárainkban lehetőség van a Rádiófrekvenciás termékazonosításra. A rendszer gazdaságosságát biztosítja, hogy az RFID címkék újra felhasználhatóak. A kommunikáció automatikusan történik, akár emberi beavatkozás nélkül, így nem szükséges minden egyes csomagot egyenként leolvasni, a rendszer a leolvasó kapun áthaladó összes termék címkéjét egyszerre olvassa le és viszi fel az adatbázisba.

SEVESO raktár

Raktárinkban lehetőség van veszélyes anyagok tárolására is, mivel rendelkezünk az üzemeléshez szükséges engedélyekkel és raktáraink megfelelnek a hatóság által előírt biztonsági követelményeknek.

Tárolás tömbös, polcos és állványos rendszerben

320.000 m2-nyi raktárkapacitásunk felkészült a különböző tárolási igényekre.

Visszáru kezelés

Logisztikai folyamat keretén belül kezeljük a tervezett és tervezetlen visszárut.

XD raktár

Cross Dock raktáraink maximálisan felkészültek az egyes konténerek vagy raklapos rakományok gyors átrakodásának, átszállításának lehetőségére az áru beérkeztetéstől az árukirakodásig.

Értéknövelő szolgáltatások

Címkézés

Partnereink számára egyedi címkézési igények megvalósítását végezzük, legyen szó árura, kartonra, egységrakományra történő szabványos címke nyomtatásról. Biztosítjuk Partnereinket arról, hogy az áru beérkezését követően termékeiket ellátjuk a megfelelő jelzésekkel, nyelvi címkékkel és termékinformációkkal. Egyedi igények megvalósítására is lehetőség van, pl.: promó címkézés.

Copacking

Copack területeink évek óta végzik az igény szerinti csomagolások elkészítését. Duopack, mix case, karácsonyi csomag, zsugorfóliázás.

Display

A WSZL évek óta végez speciális display építési feladatokat.

Recycling

A fenntarthatóság kiemelten fontos vállalatunk működése során. Ezért minden operációnkban a munka során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el.

Selejtezés, megsemmisítés

Partnereink által megadott szempontok szerint adott termékek megsemmisítése vagy megadott helyszínre való eljuttatása.

Teljes EKAER menedzsment

Lehetőséget biztosítunk teljes EKÁER folyamat biztosítására. Rendszerünk az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszerben (EKÁER) történő bejelentéshez szükséges adatokat összegyűjti a folyamatban érintett szereplőktől, azokat strukturált formában, interfészen keresztül bejelenti a NAV felé, majd a kapott adatokat az érintett szereplők felé továbbítja.

Webshop kiszolgálás

Éves szinten 961 ezer db webshop csomagot készítünk össze a B2C szektor részére.

Zárjegyezés

4,1 millió db zárjegyezést végzünk évente italos megbízóink számára.

Szállítás

Dokumentum kezelés

Cégünk kiemelt fontossággal kezeli Partnereink számára az időbeni számlázáshoz kiemelten fontos leigazolt szállítólevelek időbeni visszaforgatását. Ennek érdekében figyelembe véve Partnereink igényeit többféle megoldással tudunk szolgálni. A mihamarabbi online elérhetőséget Partnereink WLO online felületünkön érhetik el, ahova a szállítólevelek feldolgozása után vállalatirányítási rendszerünk egyből elérhetővé teszi a leigazolt dokumentumokat. Az online visszaforgatást tovább gyorsítja Track&Trace rendszerünk, amely lehetővé teszi a valós idejű dokumentum elérést már a leigazolást követően. Az optimális fizikai visszaforgatást országos depó hálózatunk szavatolja, amely biztosítja gépjárművezetőink mihamarabbi elszámolásának lehetőségét, így megkezdve a feldolgozást és elindítva a szállítók fizikai visszajuttatását központunkba, ahol egy ellenőrzést követően összegyűjtjük az eredeti dokumentumokat és a Partereink elvárásainak megfelelően postai vagy futár segítségével visszajuttatjuk.

Készpénz beszedés

Teljesítjük a vevők olyan igényeit is, ha a leszállított áru értékét annak átadásakor kívánják kielégíteni. A címen lehetőség van készpénzes vagy kártyás fizetésre is, mert gépjárművezetőink rendelkeznek a kártyás fizetéshez szükséges terminálokkal. A készpénzben történt fizetés napján a beszedett összeget gépjárművezetőink a legközepebbi telephelyünkön leadják, amely azonnal könyvelésre kerül. A leadott készpénz könyvelésre kerül rendszerünkben, ezt követően a készpénzt felküldkük központi pénzárunkba, ahonnan újabb ellenőrzést követően eljut az információ pénzügyi kollégákhoz, akik felelősek a Partnereinknek való tovább utalásért. A többlépcsős ellenőrző rendszer szavatolja a pontos pénzügyi áramlást.

Országos disztribúció 24h

Budapesten található cross-dock raktárunk mellett további 7 vidéki depóval rendelkezünk, amely biztosítja országos lefedettségünket és lehetővé teszi a gyors és költséghatékony szállítást. Az áru kiszállítását közel 130 járműből álló flottánkkal végezzük, ahol a furgontól a 26 tonnás járműig minden megtalálható, amelyek különböző felépítményekkel rendelkeznek a 23 raklapos kapacitásig. Biztosítjuk jelen üzletágban leginkább jelentkező nagyfokú volumen ingadozásnál is a folyamatos és magas színvonalú kiszolgálást, továbbá rugalmasan kezeljük Partnereink egyedi elvárásait és alkalmazkodunk saját folyamataikhoz.

Raklap és göngyöleg menedzsment

Biztosítjuk partnereink számára az üres raklapok és egyéb göngyölegek pontos nyilvántartását, minősítését, megőrzését és igény szerinti visszaszolgáltatását. A göngyöleg tárolását a BILK-ben 3000 m2 elkülölönített területen végezzük. Külön, jelen tevékenység menedzselésére kialakított osztályunkon dolgozó kollégáink folyamatosan egyeztetnek Partnereinkkel az egyenlegekről és visszaszállítás üteméről.

Szezonális ingadozás kezelése

A napról-napra változó fogyasztói piac rendkívül megnehezíti a piaci előrejelzések meghatározását, amely mind pénzügyi tervezés mind pedig kiszolgálás szempontjából kihívásokat jelent a vállalatok számára. Cégünk, köszönhetően annak, hogy jelentős erőforrásokkal rendelkezik, nagyobb rugalmassággal tud egyik napról a másikra alkalmazkodni a változásokhoz, legyen szó akár nagyfokú volumen növekedésről vagy csökkenésről. A rugalmasság és alkalmazkodási képesség Megbízóink számára biztosítja, hogy a szolgáltatás mindig az elvárt szinten történik és a termékeik az elvárt időben célba érnek.

Track & Trace

Track & Trace rendszerünk segítségével Partnereink valós időben követhetik nyomon megbízásaik útját, láthatják a gépjárművezetőink által rögzített eseményeket és megtekinthetik a különböző dokumentumokat vagy akár fotókat, amelyet az áru átadásakor gépjárművezetőink a helyszínen feltöltenek. Ezzel pillanatok alatt értesülnek az esetleges problémákról és a leigazolt szállítólevelek birtokában lesznek már az áru leadást követő percekben.