Ajánlatkérés
Alvállalkozók

Kérjen egyedi ajánlatot az ajánlati formunk segítségével!

Ajánlatkérés

Ha alvállalkozóként szeretne nálunk dolgozni, ezen az űrlapon keresztül jelentkezhet!

Jelentkezés

Társadalmi szerepvállalás

Az értékteremtés, az egymásra és a környezetünkre fordított figyelem, a társadalmi felelősségvállalás a WSZL politikájának meghatározó eleme. Elkötelezettségünk gyakorlatban – többek között – abban is megmutatkozik, hogy partnereink karitatív tevékenységének kiszállítási, illetve raktározási feladatait minden esetben díjmentesen látjuk el.

 

A gyerekek segítése, a lehetőségek jövő generációkra való átörökítése elsődleges számunkra. A Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal végzett közös munka keretein belül évek óta részt veszünk – rendezvények mellett – adományok szállítási és logisztikai folyamataiban Böjte Csaba atya erdélyi árvái részére, ilyen például az Angyaljárás nevet viselő karácsonyi ajándékozás, melynek során a WSZL kamionjai juttatnak el többezer határon túli otthonban nevelkedő gyermek számára meglepetéseket.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat működését ösztöndíjjal, valamint az ország legkorszerűbb mentőautójával támogatjuk, a Kézenfogva Alapítvány kampányaiban egy speciális kamionnal veszünk részt. Fuvarozási és raktározási szerepet vállalunk az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében életre hívott Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban.

A fejlődés jegyében Waberer’s-ösztöndíjjal segítjük a győri Széchenyi István Egyetem kiemelkedő tehetségű logisztikus hallgatóit.

A Katasztrófavédelemmel és a Bükk Mentőcsoporttal való közös munkánk kapcsán 2017-ben átvehettük a CSR Hungary „Közös ügyek-Közös felelősség”-díját, amellyel bizonyítottuk, hogy egy nagyvállalat kapacitása – a hatóság szakmai tudásával összehangolva – a legjobb célokra hasznosítható.

Környezettudatos vállalatként hiszünk abban, hogy a fenntarthatósággal kapcsolatos intézkedéseket stratégiai szinten kell kezelni. Ennek az elvnek a gyakorlatba való átültetéséért a CSR Hungary-től a „Környezet-Zöld kiválósága” elismerést is megkaptuk 2017-ben.

Zöld szemléletünk nyomán máig különleges figyelmet szentelünk járműflottánk folyamatos korszerűsítésére. Az éves járműcseréknek, valamint a fejlett, műholdas járatoptimalizáló informatikai rendszereknek köszönhetően, a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó, Euro 6-os környezetvédelmi kategóriájú motorokkal felszerelt vontatóink használatával minimalizáljuk a felesleges kilométerek számát.

Mindemellett a fenntartható fejlődést szintén támogatja és fontos gyakorlati tudást ad az üzemanyag-takarékos vezetés módszereit bemutató oktatás, amelyen gépjárművezetőink részt vesznek.

A közúti árufuvarozáson túl raktározási tevékenységünkben is meghatározó elem a környezettudatosság: 320.000 négyzetméternyi raktárterületünkre naponta átlagosan 135.000 raklap és 41.000 m3 elektronikai fehéráru érkezik, melyek kapcsán elengedhetetlen a korszerű anyagmozgatógép-flotta. Ennek kulcsfontosságú darabjai az LI-ionos Toyota targoncák, amelyek részrátöltésekkel folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethetőek, akkumulátoraiknak pedig nincs károsanyag-kibocsátása.