Piacvezető logisztikai szolgáltatóként a WSZL számára elsődleges szempont a fenntarthatóság, valamint a komfortos munkakörülmények megteremtése dolgozói számára, így a vállalat ügyvezetője, Barna Zsolt, nemrég újabb 6 környezettudatos tehergépjárművet vett át a Scania-tól, melyek az ALDI Magyarország üzletláncot kiszolgáló WSZL flottát erősítik tovább.

A WSZL kiemelkedő szereplője a magyar élelmiszer-ellátásnak: a legnagyobb retail áruházaknak, köztük az ALDI-nak is partnere, immár 2009 óta. Összesen 67 sofőr, 24 nyerges, 7 tehergépkocsi és 2 tandempótos autó szolgálta eddig az élelmiszerláncot – a frissen beszerzett Scania P 280 B4x2NA CP14L típusú járműveknek köszönhetően a vállalat járműparkja ismét tovább korszerűsödik, sofőrjei számára pedig maximálissá fokozódik a kényelem.

A vevői elégedettséget előtérbe helyező ALDI számára is elsődleges, hogy a logisztikai folyamatok a legjobb kezekben legyenek: „Az egyik legfontosabb záloga az általunk képviselt és a vevők számára biztosított értéknek, hogy boltjaink polcaira – minden körülmények között – a megfelelő időben és minőségben érkezzenek a termékek. Ehhez elengedhetetlen egy modern flotta, valamint az a szakértelem, mellyel a WSZL mindennapi működésünkhöz hozzájárul” – mondja Grósz Krisztián, az ALDI Magyarország logisztikai vezetője.

A WSZL ellátási láncban betöltött szerepe raktári és szállítási oldalról egyaránt meghatározó a piacon. „Pozíciónkat tovább szeretnénk erősíteni, főleg olyan partnerekkel, mint az Aldi, akiknek a szemléletével, elkötelezettségével maximálisan tud azonosulni a vállalat, mind a vásárlók legmagasabb színvonalú kiszolgálása, mind a környezettudatosság tekintetében”– mondja Barna Zsolt, a WSZL ügyvezetője.

„A Scania számára kiemelt fontosságú, hogy ügyfeleinket olyan hatékony termékekkel és szolgáltatásokkal támogassuk, amelyek hozzájárulnak a fenntartható szállítmányozás és logisztika megteremtéséhez. A WSZL Kft-vel több évre visszanyúló sikeres együttműködésünk eredménye ez a mostani flotta bővítés. Bízom benne, hogy a Scaniától megszokott prémium minőség mellett, a piacon meglévő legalacsonyabb fogyasztású járművekkel hozzájárulunk majd a gazdaságos üzemeltetési költségekhez.” – mondja Vass András, a Scania Hungária Kft. régió igazgatója.

A WSZL legfrissebb korszerűsítése tehát egyszerre lép a környezettudatosság, a sofőrök komfortja és a vásárlók maximális elégedettségének szolgálatába.